Voorjaarskuren

Het is vandaag een prachtige dag. Ik ben begonnen met een boswandeling met de hond. Ook de vogels genieten van het mooie weer en laten dat weten door hun gezang ten gehore te brengen. Meer genieten van iets is wat mij betreft niet mogelijk.

Met deze voorjaarsgevoelens komen mijn gedachten vanzelf op vernieuwing. Ook je lichaam en geest zijn er weer aan toe om verfrist te worden. Daar kun je al voorzichtig mee beginnen door:

– gezond eten (geen tussendoortjes)

– water drinken (11/2 liter per dag)

– bewegen.

Ieder op zijn of haar eigen manier. De een houdt van wandelen, de ander van joggen. De een houdt van zweten en de ander houdt van rustig bewegen. Ga niet tegen je gevoel in. Beweeg zoals het bij JOUW past en niet zoals het bij de buurvrouw of buurman past.

Dat zijn een paar tips. Ga eventueel ook eens naar de site www.natuurdietisten.nl . Hierop staan veel leuke artikelen over voeding.

Mochten jullie wat meer willen weten over voorjaarskuren ?? Per persoon geef ik een aangepast advies. Net als bewegen is het belangrijk dat een reinigingskuur op de persoon wordt afgestemd. Dit voorkomt problemen en frustratie.