Categoriearchief: Leefwijze

alleenmaarnieteenzaam gestopt

Ongeveer 5 jaar geleden heb ik, samen met Mieke en Melanie, het plan opgevat een site in het leven te roepen die speciaal voor mensen bestemd zou zijn die iemand zoeken om contact te maken en samen iets te ondernemen. Het GRATIS was het uitgangspunt. Een contactsite met een lage drempel.

Mede door de bijzonder prettige en positieve samenwerking met Marie Anne Melis van Emma design hebben we dit kunnen verwezenlijken. 2 jaar geleden hebben we nog extra hulp gekregen van Marijke en vorig jaar zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met MIKS, een welzijnsorganisatie.

Al met al hebben we dit met veel enthousiasme gedaan en op het moment zijn er rond de 850 leden. Om werkelijk verder te gaan en meer mogelijkheden te bieden zouden we weer opnieuw geld moeten investeren.

Na rijp beraad en met pijn in het hart hebben we met elkaar besloten te stoppen. “Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan”. We hebben het met veel plezier gedaan en verwachten dat de leden ook op andere sites terecht kunnen.

We wensen een ieder succes en geluk in hun verdere leven.

 

Wacht niet …

Onderstaande tekst kwam ik ergens tegen en wil deze graag met jullie delen.

Wacht niet op zorgeloze dagen om gelukkig te zijn, want altijd zal er een probleem zijn.

Wacht niet op waardering van iedereen, want altijd zal er iemand kritiek op je hebben.

Wacht niet totdat men vriendelijk tegen je is om gelukkig te zijn, want altijd zal er iemand jaloers zijn.

Wacht niet om gelukkig te zijn tot je van iedereen gelijk krijgt, omdat je zelf denkt dat je het waard bent, want altijd zal er iemand zijn die meent beter te zijn en zeker zal denken het beter te weten.

Al zijn er nog zo velen die zo handelen, laat je niet van de wijs brengen en blijf je eigen weg bewandelen.

(Tekst van een onbekend iemand)

 

 

Voorjaarskuren

Het is vandaag een prachtige dag. Ik ben begonnen met een boswandeling met de hond. Ook de vogels genieten van het mooie weer en laten dat weten door hun gezang ten gehore te brengen. Meer genieten van iets is wat mij betreft niet mogelijk.

Met deze voorjaarsgevoelens komen mijn gedachten vanzelf op vernieuwing. Ook je lichaam en geest zijn er weer aan toe om verfrist te worden. Daar kun je al voorzichtig mee beginnen door: Lees verder

Heetwaterkuur

deze kuur heb ik uit het boek “Het energie herstelplan” Energie door geneeskrachtige voeding van Marijke de Waal Malefijt en Tanja Visser. (ISBN 978-90-6378-769-1)
Deze kuur helpt de lever zijn afvalstoffen af te voeren. Lees verder