alleenmaarnieteenzaam gestopt

Ongeveer 5 jaar geleden heb ik, samen met Mieke en Melanie, het plan opgevat een site in het leven te roepen die speciaal voor mensen bestemd zou zijn die iemand zoeken om contact te maken en samen iets te ondernemen. Het GRATIS was het uitgangspunt. Een contactsite met een lage drempel.

Mede door de bijzonder prettige en positieve samenwerking met Marie Anne Melis van Emma design hebben we dit kunnen verwezenlijken. 2 jaar geleden hebben we nog extra hulp gekregen van Marijke en vorig jaar zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met MIKS, een welzijnsorganisatie.

Al met al hebben we dit met veel enthousiasme gedaan en op het moment zijn er rond de 850 leden. Om werkelijk verder te gaan en meer mogelijkheden te bieden zouden we weer opnieuw geld moeten investeren.

Na rijp beraad en met pijn in het hart hebben we met elkaar besloten te stoppen. “Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan”. We hebben het met veel plezier gedaan en verwachten dat de leden ook op andere sites terecht kunnen.

We wensen een ieder succes en geluk in hun verdere leven.